MUSO ROSSO PRIMITIVO MANDURIA I.G.P. 75 CL.
MUSO ROSSO PRIMITIVO DI MANDURIA I.G.P.
V ekosystému suchých kamenných zdí, trulli a venkovské krajiny se rodí toto vynikající víno. Jeho nová edice s podmanivou lahví, která symbolizuje trulli této země.

Druh: suché červené víno.
Barva: intenzivní červená s granátovými odlesky.
Vůně: intenzivní a perzistentní s harmonickými kořenitými tóny.
Chut’: jemná a perzistentní chuť s dlouhou, odborně vyváženou tříslovinou.
Párování: zvěřina, pečené a grilované maso, sušené sýry.
Podávejte při teplotě 18/20°C. Před podáváním dekantujte.
Podávejte při teplotě 18/20°C. Před podáváním dekantujte.
Popis
![]() Když se historie snoubí s tradicí a zkušeností, vytváří sofistikovaná, elegantní a výbušná vína na patře. Masseria Tagaro je struktura se špičkovými technologiemi, stejnými technologiemi, které pomáhají udržovat kvalitu při respektování tradice více než tří generací vinařů. |
|
VÝROBNÍ OBLAST: Apulie, Manduria. VINIFIKACE: Odstopkování hroznů a macerace při 4/5 °C po dobu 36 hodin. Alkoholové kvašení při kontrolované teplotě. Měkké lisování z pokrutin. UPŘESNĚNÍ: |


- Název:
- Muso Rosso Primitivo di Manduria I.G.P.
- Označení:
- Primitivo Puglia I.G.P.
- Výrobce:
- Tagaro
- Země-oblast:
- Apulie, Itálie
- Alkohol:
- 15%
- Druh vína:
- Suché červené víno
- Cukr:
- 9 g/l
- Objem:
- 75 cl
- Uzávěru:
- Korek
- Alergeny:
- Obsahuje siřičitany
- Skladování:
- Skladujte na suchých místech. Nevystavujte slunečnímu záření.
- Vinifikace:
- Odstopkování hroznů a macerace při 4/5 °C po dobu 36 hodin. Alkoholové kvašení při kontrolované teplotě. Měkké lisování z pokrutin.
- Zrání:
- 24 měsíců zrání ve velkých slavonských sudech, 12 měsíců v lahvi.
- Distributor:
- Italicus s.r.o.
- Dovozce:
- Italicus s.r.o.