PROSECCO BRUT D.O.C. BLUE

PROSECCO D.O.C. BRUT BLUE
Foss Marai Prosecco vybrali šéfkuchaři z 13 restaurací s hvězdičkami v Itálii a v zahraničí vybrali šéfkuchaři: Four Seasons a Intercontinental v Miami, Palmer House Hotel v Chicagu, Nicholini’s Restaurant v Hong Kongu, Opera v Sydney a mnoha dalších, včetně světově uznávané luxusní značky.

 

 

  • Foss Marai s Prosecco Brut nabízí šumivé víno s podmanivou vůní nezralého ovoce a květů akácie charakteristickou pro Prosecco.
  • Vyvážená chuť, kde se kyselinka a zbytkový cukr mísí do jediné příjemné harmonie.
  • Jemný jako aperitiv, vhodný k rybím pokrmům a jemným sýrům. Teplota podávání 8-10°C.

 

 

 

Popis

OCENĚNÍ A UZNÁNÍ:
Název:   Prosecco D.O.C. Brut Odrůda: 100% Glera
Země původu:  Veneto – Itálie Alergeny: Obsahuje siřičitany
Výrobce: Foss Marai Dovozce: Italicus s.r.o.
Alkohol: 11 % Web: www.italicus.cz

 Označení:

Prosecco  D.O.C. Cukr:  9g/l.
Objem: 0,75 L. Uzávěru:   Korek
Značka Foss Marai představuje dokonalost v italské výrobě šumivých vín a je uznávána v Itálii i po celém světě jako symbol vinařské prestiže.
Výraz “pomalu cestuje” vyjadřuje filozofii Foss Marai a vede výrobní cestu, která vede k špičkovým vínům a šumivým vínům s dokonalou kvalitou. „Leniter in itinere“ otevírá pohled do společnosti, která neustále experimentuje, mění se a obnovuje. „Leniter in itinere“ vypráví o Foss Marai, který tvoří: umělecká díla, elegance v každé sklenici, mistrovská díla, která si můžete vychutnat. Jeden doušek po druhém.
VÝROBNÍ OBLAST:
Omezená kopcovitá oblast Valdobbiadene.
VINIFIKACE:
S touto inscenací chtěl Foss Marai přijmout metodu navrženou profesorem Cavazzani, druhým
které sekt zůstane v kontaktu s kvasnými kvasinkami po dobu nejméně osmi měsíců. Praxe, která to zajišťuje
šumivé víno, místo aby připomínalo vůni chleba a kvasnic, má květinové, ovocné a sladké tóny.