INOVATIVNÍ BONERA NERO D’AVOLA-CABERNET FRANC SICILIA DOC
PAMATOVANÁ SMĚS
Elegantní kouřové tóny Cabernet Franc se snoubí s postavou Nera d’Avola. Vítězná směs, která dává intenzivní, strukturované barikované víno s příjemně hedvábnými taniny.
Druh: suché červené víno.
Barva: rubínově červená barva s intenzivními fialovými odlesky.
Vůně: ve vůni jsou tóny červeného ovoce a vůně sušeného ovoce
jako sušené švestky a mandle.
jako sušené švestky a mandle.
Chut’: na patře je intenzivní a plné, s dobrou strukturou danou hedvábnými a sladkými tříslovinami.
Párování: Kořeněné sýry, grilované maso a masové závitky Červené. Teplota servírování: 18-20 °C.
Popis
RYSY | |||
Název: | Bonera | Odrůda: | 50% Nero d’Avola 50% Cabernet Franc |
Země původu: | Sicílie – Itálie | Alergeny: | Obsahuje siřičitany |
Výrobce: | Mandrarossa | Dovozce: | Italicus s.r.o. |
Obsah alkoholu: | 13,5 % | Web: | www.italicus.cz/praha-jidlo |
Označení: |
Sicilia DOC | Cukr: | 5,8 g/l. |
Objem: | 0,75 L. | Uzávěru: | Korek |
Vína bez hranic |
|
Území původu: Menfi, jihovýchodní pobřeží Sicílie 90 metrů nad mořem. Terén: Expozice vinic na jih a jihovýchod na středně zpracovaných a hlinitých půdách. Vinifikace: Po maceraci a fermentaci hroznů na a teplota 18-22°C po dobu 8-10 dní, zrání probíhá 6 měsíců v barrique, zušlechťování 3 měsíce v láhev. |