ITALSKÉ VÍNO TREBBIANO ABRUZZO DOP TERZINI

ORGANOLEPTICKÉ POSOUZENÍ
Druh vína:  Suché bílé vino.
Barva: Světle žlutá se zelenými odlesky.
Vůně: Svěží, jemně ovocná.
Chut’: Plná, v ústech vyrovnaná, aromatická. 
Doporučené servírování: korýši, ušlechtilé ryby, předkrmy a první chody.

Popis

RYSY
Název:  Terzini Trebbiano Odrůda: 100% Trebbiano DOP
Země původu:  Abruzzo – Itálie Alergeny: Obsahuje siřičitany
Výrobce: Cantine Terzini Dovozce: Italicus s.r.o.
Obsah alkoholu: 13% Web: www.italicus.cz/praha-jidlo

 Označení:

Trebbiano DOP Skladování: Skladujte v suchých a chladných místech. Nevystavujte přímému slunci.
Objem a formát láhve: Kubánský 0,75 L. Ideální teplota servírování:  10-12 °C.
PŮVOD: CANTINE TERZINI

VÝROBNÍ OBLAST:

VÝROBNÍ OBLAST: Tocco da Casauria (PE) – ITÁLIE
TYP PŮDY: hlinitá
NADMOŘSKÁ VÝŠKA VINIC: 350 m n. m.
PĚSTOVACÍ SYSTÉM: Pergola Abruzzo
VÝNOS: 110/120 quintalů/ha
HUSTOTA ROSTLIN: 1 600 rostlin na hektar.

VINIFIKACE:

SKLIZEŇ: První dva týdny v září. Ruční sklizeň trsů.
VINIFIKACE: jemné lisování hroznů. Fermentace při kontrolované teplotě v ocelových tancích.
STÁRNUTÍ: v ocelových nádržích