ITALSKÉ VÍNO BRUNELLO MONTALCINO “S. GIOVANNI

ORGANOLEPTICKÉ POSOUZENÍ
Druh vína: Suché červené vino
Barva: Jasná barva, fialová červená inklinuje k granátu.
Vůně: Intenzivní ovocné náznaky ostružin, černého rybízu a třešní.
Chut’: Plné a bohaté tělo s jemnými ovocnými pocity, které potvrzují čichové pocity, dobře vyvážené dobrou svěžestí.
Doporučené servírování:  Především k pokrmům z červeného masa, zvěřiny a k tvrdým sýrům.

Popis

RYSY
Název:  San Giovanni Battista Brunello di Montalcino Odrůda: Sangiovese 100%
Země původu:  Toskánsko – Itálie Alergeny: Obsahuje siřičitany
Výrobce: Da Vinci Capolavori Dovozce: Italicus s.r.o.
Obsah alkoholu: 13,5 % Web: www.italicus.cz/praha-jidlo

 Popis:

Suché červené víno 0,75 cl. VÝROBNÍ OBLAST: Kopcovité oblasti obce Montalcino (Siena).
Objem: 0,75 cl. VINIFIKACE: Síla, klasicismus, elegance v harmonickém sledu funkcí superjemné definice. Macerace na kůžích; během fermentace, která trvala asi 15 až 20 dní, proběhlo lehké, ale časté přečerpávání, provádí se také technika odlučování, aby se obohatila její složitost. Aby se zajistil vynikající barevný a taninový výkon, kvašení probíhalo v nádobách z nerezové oceli při kontrolované teplotě 30-32 ° C. Na konci kvašení víno zraje v dubových sudech po dobu nejméně 2 let.
PŮVOD:

VINIFIKACE:

Síla, klasicismus, elegance v harmonickém sledu funkcí superjemné definice. Macerace na kůžích; během fermentace, která trvala asi 15 až 20 dní, proběhlo lehké, ale časté přečerpávání, provádí se také technika odlučování, aby se obohatila její složitost. Aby se zajistil vynikající barevný a taninový výkon, kvašení probíhalo v nádobách z nerezové oceli při kontrolované teplotě 30-32 ° C. Na konci kvašení víno zraje v dubových sudech po dobu nejméně 2 let.

Mohlo by se Vám líbit…