ITALSKÉ VÍNO BRUNELLO MONTALCINO “S. GIOVANNI
ORGANOLEPTICKÉ POSOUZENÍ
Druh vína: Suché červené vino
Barva: Jasná barva, fialová červená inklinuje k granátu.
Vůně: Intenzivní ovocné náznaky ostružin, černého rybízu a třešní.
Chut’: Plné a bohaté tělo s jemnými ovocnými pocity, které potvrzují čichové pocity, dobře vyvážené dobrou svěžestí.
Doporučené servírování: Především k pokrmům z červeného masa, zvěřiny a k tvrdým sýrům.
Popis
RYSY | |||
Název: | San Giovanni Battista Brunello di Montalcino | Odrůda: | Sangiovese 100% |
Země původu: | Toskánsko – Itálie | Alergeny: | Obsahuje siřičitany |
Výrobce: | Da Vinci Capolavori | Dovozce: | Italicus s.r.o. |
Obsah alkoholu: | 13,5 % | Web: | www.italicus.cz/praha-jidlo |
Popis: |
Suché červené víno 0,75 cl. | VÝROBNÍ OBLAST: | Kopcovité oblasti obce Montalcino (Siena). |
Objem: | 0,75 cl. | VINIFIKACE: | Síla, klasicismus, elegance v harmonickém sledu funkcí superjemné definice. Macerace na kůžích; během fermentace, která trvala asi 15 až 20 dní, proběhlo lehké, ale časté přečerpávání, provádí se také technika odlučování, aby se obohatila její složitost. Aby se zajistil vynikající barevný a taninový výkon, kvašení probíhalo v nádobách z nerezové oceli při kontrolované teplotě 30-32 ° C. Na konci kvašení víno zraje v dubových sudech po dobu nejméně 2 let. |
PŮVOD: | |
VINIFIKACE: Síla, klasicismus, elegance v harmonickém sledu funkcí superjemné definice. Macerace na kůžích; během fermentace, která trvala asi 15 až 20 dní, proběhlo lehké, ale časté přečerpávání, provádí se také technika odlučování, aby se obohatila její složitost. Aby se zajistil vynikající barevný a taninový výkon, kvašení probíhalo v nádobách z nerezové oceli při kontrolované teplotě 30-32 ° C. Na konci kvašení víno zraje v dubových sudech po dobu nejméně 2 let. |